Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2012. január 15., vasárnap

37.nap (vasárnap)

A családban 4ből 3 ember beteg, és az a borzasztó, hogy én is kezdek kidőlni. A házunk egy baktériumtanya és egy magánklinika ötvözete lett: bármerre megyek, mindenhol pizsamában és köntösben mászkáló, köhögő, orrot fújó, teát szürcsölő, vegetáló embert látok. Próbálom elejét venni a  dolgoknak, és  zúdítom magamba a forró teát és a  neocitrant, a c-vitamin port meg kb evőkanálszámra fogom enni - ha van még annyi, és a család többi tagja nem ette meg. 
Szerencsére az immunrendszerem erős, és a maratoni alvások(átlagosan 16-18 óra, de a rekordom 42 óra - ez idő alatt csak egyszer keltem fel) 90%ban elegendőek ahhoz, hogy ne kelljen 1 hétig az ágyat nyomnom, hanem 3 nap orrfújással túllépek az egészen. A probléma ott kezdődik, hogy van ez az úgynevezett vizsgaidősuck, és az átlag 8-10 órás alvásaim lecsökkentek max 5-6 órára, így a maratoni alvások hát hogy akarjam magának kifejezni... nem nagyon valósul(hat)nak meg. Így nagy az esély arra, hogy előbb-utóbb bedobom a törülközőt. Ez pedig az edzésekre és a vizsgákra nézve is igen súlyos következményekkel jár.
Még jó, hogy tegnap nem mentem ki futni a 7-8°c-ba - most valszeg már Torok, Hörgő és Tüdő Gyulával buliznék együtt.
A lényeg: mai pilates az esti állapotomtól függ, ha sikerül megállítani a gethességet, akkor megcsinálom, mert ez a jól eső, relaxáló pihentető mozgások közé tartozik. Holnapi cardio tuti kimarad, és csak remélni tudom, hogy keddre helyre jövök, és tudok menni TRX-re, különben...
Kajában is variálás lesz: jön a probiotic joghurt, fokhagyma, cékla, paprika, paradicsom, saláta, kiwi, narancs - vagyis a vitamindús, immunerősítő cuccok. Ezek mondjuk minimális módosítást jelentenek, csak a köretek, fűszerezés és az uzsonna változik. 

Most pedig megyek, és alszok 1 órát (neocitran hatása, hogy néha kiüt, és mint akit agyonvertek, úgy alszom utána). Természetesen hogy haladjak közben a tanulással is, a jegyzetet berakom a párnám alá.
A holnap álomvizsgázómnak meg kalappal ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése