Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2011. december 29., csütörtök

21. nap (csütörtök)

Rizsázni most nem sok kedvem van, szóval csak szárazon a tények:


  • 350 Kcal
  • 39 perc zónában
  • 9 perc felette
  • legmagasabb pulzusra 225-t ír az óra - na ez tuti hogy nem ennyi, mert az órának 200as pulzus felett sípolnia kéne mint az istenadta, plusz valszeg azóta már a Klinikán földelnének el, arról már nem is beszélve, hogy akkor nem csak 9 perc lett volna zónában. na itt valami stimmel. 
  • legalacsonyabb 49 - ez rendjén van
Tegnap egyébként senki nem szólt, hogy nem cardiozni kellett volna, hanem pilatesezni... Na mindegy, a hétfői cardio egyébként sem volt valami acélos. 
2-án meg ha levizsgáztam, kb befekszek egy hétre a klinikára - ott legalább nyugodtan tanulhatok a köv. vizsgára + semmi egyebet nem is tudok csinálni, csak tanulni... közben lehet még meg is gyógyítanak, bár ebben már kételkedem picit...

1 megjegyzés:

  1. A klinika szuper ötlet, és mondogasd a dokiknak, hogy csak nyugodtan vizsgáljanak ki tetőtől talpig. Meg kell találni ennek az ingadozásnak az okát.

    VálaszTörlés