Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2011. december 27., kedd

19. nap (kedd)

Vége a karácsonynak, azaz folytatódik a diéta (1. nap), ami nagy nehézséget nem okozott. Sőt jól esett végre valami könnyű kaját enni (nem mintha a sült kacsa, sült liba, tejfölös-kapros pisztráng és társaik  olyan rosszul estek volna).


Ma ugyebár TRX volt, elég gyengusznak éreztem magam - nem tudom, hogy a tegnapi vissza-össze szívkalapálás vagy kimerültség vagy mi a szösz lehetett a baj. Gyanítom ezeknek a kombinációja eredményezte az átlagosnál gyengébb teljesítményt. 
Számokban egyébként 344 Kcal, 18 perc zónában, 30 perc zóna fölött. Legmagasabb pulzus 184 (I love kitörés), legalacsonyabb 99. 

Ma egyébként már jól voltam, nem volt ritmuszavar sem, bár a 90es pulzust indokolatlannak tartom mikor haláli nyugalomban majszolom az uzsonnámat. Ekkor egyébként valamiért el is kezdtem szédülni - ez már valszeg a kimerültség eredménye.
Indokolatlanul magas pulzus amúgy ma többször is volt (mert persze ilyenkor Anya és Apa felváltva óránként jönnek lecsekkolni, hogy minden rembe van-é? :) ), de legalább a ritmus ma már mindig rendben volt. Azért a dokinak csak üzennék innen valamit, sok-sok szeretettel:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése