Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2011. december 20., kedd

11. nap (hétfő)

Tegnap ezzel elmaradtam, szóval ezt most így utólagosan pótolom:

Kaja rendeben lement, ezzel már kavarok nincsenek.
Edzés viszont lerövidült, köszönhetően annak, hogy a tegnapi vizsgám után nem a jól megérdemelt pihi jött, hanem hajnal 2ig tanultam a mai vizsgámra. Szóval tegnap csak 21 perc cardio volt:

  • 138 Kcal
  • 5,6 km
  • 120-150 pulzus: 5:42
  • 150< pulzus: 14:00
Tárogatás, oldal-lábemelés, 8 min abs tehát elmaradt ( I love vizsgaidőSUCK). Most az nyugtat, hogy a mai vizsgát bezsebeltem (3kredit,szakirány-5), szóval megérte a szenvedés és edzés kihagyás... Ebből mondjuk nagyon nem kéne rendszert csinálni, mert még 1 ilyen, és jön a következő megborulásom... Mondjuk lehet  időben el kéne kezdeni tanulni.. akkor esetleg nem vizsga előtti nap éjfélkor tanulnék számomra vadidegen tételeket.. Szóval tudomásul vettük, hogy a hiba az ön rendszerében van, és alakítani kell a dolgokon, hogy működjék. 

Ehhez már csak ennyit fűznék hozzá: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése