Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2012. január 10., kedd

32-33. nap (hétfő-kedd)

32. nap (hétfő)

Egész nap tanultam, szünetem annyi volt, amíg kajáltam, meg óránként a kötelező 10-percek facebookon, hogy írtak-e a gazdmenes csoportba valami fontos információt. Vagyis edzés nem volt. Ezt majd szerdán pótoljuk, vagyis egy cardios és 1 pihenő nap cseréje történt.

33. nap (kedd) 
TRX - jól esett, de se a mai, se a múlt csütörtöki edzésen nem hasaztunk-mostmár azért kezd hiányozni. 
Egyébként
  • 340 Kcal
  • 12 perc zónában (ami ugye 110-140 vasárnap óta)
  • 42 perc zóna felett (140-170)
  • legmagasabb pulzus 173, legalacsonyabb 107. 
Edzés hatása amúgy, hogy nem bírok lábra állni, remeg a combom ha le kell mennem valamiért... nice job. Eheti  kérdésünk cica- és kutyabarátoknak szól: Ön szerint ma volt combedzés TRX-en? Küldje az IGEN szót, a 17634-re és holnaptól markába veheti az ajándékát. Mindenképpen. (Jóóól van Lexi.)

Na most amúgy egy probléma van, hogy amikor eszembe jut egy-egy ilyen gyöngyszem, mint most például Lexike, akkor utána elkezdek szörfözgetni, és olyan dolgokra akadok, hogy nem tudom eldönteni: kössem fel magam az első fára, hogy itt tart az emberiség, vagy csak szimplán röhögjek, és fogadjam el azt a tézist, hogy bolondokra mindig szükség van. Örök dilemma, jobbnak látom az utóbbi szerint cselekedni. 
De hogy a kedves közönség se maradjon ki a jóból: nézzétek meg ezt, ezt (itt megjegyezném, hogy a hölgyike a tánctudásával próbálná leplezni énektudásának hiányát. eredménytelenül. végeredmény: ... .... .... van erre szó?), ezt ha valaki gerincműtétre akar valami alternatív megoldást, ezt ha kell egy kis energia, ezt meg csak úgy. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése