Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2012. január 5., csütörtök

28. nap (csütörtök)

Kajában tízóraira ma megint alma volt - ezt én kajak nem bírom (de Anya se :D ) szóval itt majd lesz egy csere. Gubanc amúgy nem volt. Ja, annyi mégis, hogy a halas boltban a piacon nem kaptam tőkehalat, csak gyorsfagyasztott pangasius lett volna, de az a fajta, ami már ezelőtt szétmálik, hogy sütni kezdenéd. Szóval helyette lett afrikai harcsa - tök finom, nem szálkás, nem porlad, és 2000 JMF (jó magyar forint). 

Az edzés: tetszetős volt, volt egy pillanat mkor azt hittem, hogy ha mégegyszer le kell guggolnom, akkor ott helyben elájulok - de szerencsére mindig ilyenkor szólalt meg a csipogó, így volt 20 mp-em a pihenésre, ami elégnek is bizonyult. 
  • 347 Kcal
  • 34 perc zónában
  • 22 perc felette
  • HI: 172, LO:96
Holnap reggel jönne egy hétösszegzés, de reggel 3/4 8ra megyek dokihoz étlen szomjan. Nem tudom, hogy ott mikor végzek, és ezek után még mennyi energiám, erőm marad a centimérésekre még kaja előtt. Majd holnap kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése