Az oldal tanácsadással nem foglalkozik! A blogban a saját tapasztalataimat, saját véleményemet írom le, útmutatásnak semmiféleképpen sem tekintendőek! Senkit nem szeretnék lebeszélni/ rábeszélni semmire! Aki az itt leírtakat alkalmazza, azt saját felelősségére tegye, mert én felelősséget nem vállalok!

2011. december 13., kedd

5. nap (kedd)

Kaja rendben lement, igazán jól esett ma 2x is csirkét enni :) A diéta ugye 5 napból áll, mostmár bármit ehetek szóval holnap reggelire BigMac McMenüPlus... Ilyenkor az van, hogy 2 napig nem eszek, aztán újraindul az egész, szóval jön az 1. napi kaja. 

Edzés: TRX - elhaláloztam. Edzőbá ma haladó edzést tartott, azzal a szöveggel, hogy legyen mit írni a blogomban (ÍMÉ! :) ). Hát nem cukorborsó? Hogy törődik a karrieremmel! :) Még most is remegnek az izmaim (1 órája lett vége az edzésnek), szóval köszi Edzőbá, hatásos volt az edzés, 2 nap múlva a puszta létezés is fájni fog! Már alig várom! :)
Egyébként 430 Kcal-t égettem el, 16:49 volt 120-150 pulzustartományban, 150 fölött 42:29. Legmagasabb pulzus 184, legalacsonyabb 104 (csak nekem vicces, hogy ez éppen a mentők száma??) 

Bocsi, hogy ilyen rövid és száraz lett, de a HR akarom mondani Emberi Erőforrás Menedzsment sokkal izgibb, és már alig várom, hogy belevessem magam (újra)...

Ps.: találtam 1 csomó jó képet, lehet csinálok majd belőlük egy képes motivációs bejegyzést. de lehet, hogy csak egyesével adagolom majd őket,, hogy folyamatosan legyen motiváció. Majd még kitalálom. Egyet azért csak beszúrok :)

1 megjegyzés:

  1. ez így van :) de nem is jössz rá, mennyit erősödtél testben - csak mikor lefutsz egy számodra eddig irreálisnak látszó távot, vagy lélekben - csak mikor mások folyton megjegyzik, hogy mitől vagy ilyen vidám.
    de te úgy érzed, hogy könnyebb lesz, és ezzel nincs is semmi baj szerintem :) NEKED könnyebb lesz, de annak, aki ugyanott van, ahonnan te indultál, annak ugyanolyan nehéz még mindig... ezért kell csak csinálni és csinálni, mert minden egyes holtponton való túllépés csak megerősíti a "kapcsolatotokat" a diétával :)

    VálaszTörlés